Heerlijk heeft ze het naar eigen zeggen gehad, tijdens haar verblijf in de Spaanse hoofdstad Madrid. Voor prinses Amalia was het dan ook ronduit genieten geblazen om ver weg van de bedreigingen in eigen land het ‘gewone’ leven te kunnen leven daar in het Zuiden. Eeuwig dankbaar is ze daarom ook het Spaanse koningshuis voor hun hulp in deze, om dit mogelijk te maken.

Maar wat deed ze er allemaal, waar woonde ze precies en hoe heeft ze er dan van het leven genoten? Party zocht het uit en ontdekte onder meer dat Amalia er een appartement betrok in stijl, in de Madrileense wijk Recoletos, een luxe wijk vol met dure huizen, vooraanstaande restaurants en peperdure modewinkels.

Verder leefde Amalia in Madrid vooral hetzelfde vrije leven als andere studenten van haar leeftijd. Zo zou ze ook herhaaldelijk gespot zijn in een exclusieve nachtclub waar niet iedereen zomaar kan komen aankloppen om heerlijk te dansen. Want om binnen te mogen moeten bezoekers de eigenaar kennen en naar verluidt soms ook een wachtwoord kunnen opzeggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.