Afgelopen december maakte Dave Roelvink, de oudste zoon van zanger Dries Roelvink, bekend uit elkaar te zijn met zijn jeugdliefde Jazzlyn, de moeder van zijn zoontje Dean. Sindsdien gaat hij door een roerige tijd.

Hoe het nu met Dave gaat lezen we in Weekend, waarin Dave duidelijk maakt dat hij het vreselijk vindt dat hij geen echt gezin meer heeft: “Ik ben altijd een familiemens geweest. Dat de moeder van mijn kind en ik al uit elkaar zijn, is iets waar ik het nog steeds moeilijk mee heb”, klinkt het.

“Ik kan daar ook echt over inzitten”, vervolgt Dave. “Al gaat hij er wel mee om door de situatie eenvoudigweg te accepteren. “Het is voor ons beiden intussen wel duidelijk dat wij niet goed genoeg bij elkaar passen om als koppel verder te gaan”, zegt hij. En dus moeten Dave en Jazzlyn nu gescheiden van elkaar hun zoon opvoeden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.