In juni wordt cabaretière en comédienne Tineke Schouten, als het God belieft, 70 jaar oud. Rond dezelfde tijd zal er ook een einde komen aan haar huidige theatertournee. Betekent dit dan ook dat er dan een einde komt aan haar rijkgevulde theatercarrière?

Weekend zocht het uit en stelde haar de vraag op de man af: “Wat ik hoor is dat de mensen superenthousiast zijn over mijn huidige show”, reageert ze. “Zó enthousiast dat ik denk: moet ik hierna nog wel een show schrijven? Je wilt immers toch met je beste product eindigen.”

“Maar ik heb ook het gevoel dat ik er nog eentje achteraan moet doen”, voegt Tinneke er meteen aan toe. “Omdat ik mijn werk simpelweg nog te leuk vind. En je moet mij niet heel stilletjes op de bank zetten, dat ik dan in mijn uppie alleen maar zit na te denken”, beseft ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.