Oorspronkelijk bestond de gelegenheidsformatie de Toppers uit zangers René Froger, Gerard Joling en Gordon Heuckeroth. Maar nadat Gerard Joling tijdelijk afscheid nam van de formatie, werd zijn plaats ingenomen door Jeroen van der Boom.

Gerard keerde echter al gauw weer terug en dus gingen de Toppers met z’n vieren verder gingen. Niet veel later verliet Gordon de groep evenwel definitief, waarna hij als Topper werd opgevolgd door Jan Smit.

Volgens Gordon was zijn vertrek te wijten aan het feit dat Jeroen hem zou hebben weggepest bij de Toppers. Dat laat hij althans optekenen in Weekend. “Ik heb met hem destijds het paard van Troje binnengehaald”, zegt de zingende horecaman daarover. Volgens Gordon zou Jeroen tegen de anderen nare dingen over hem hebben gezegd, bijvoorbeeld dat hij niet kan zingen en dat hij de boel had opgeruid.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.