René Froger heeft besloten het professioneel iets rustiger aan te doen, zo staat te lezen in Story. “Ik werk nog maar vier dagen per week. Aan mijn baas -ik keek in de spiegel- vroeg ik of dat oké was.” Zijn herwonnen tijd spendeert de zanger maar wat graag aan zijn gezin en kleinkinderen, ook vindt René het erg leuk om met zijn vrouw Natasja Froger tripjes naar het buitenland te maken.

“We gaan veel op bezoek bij Julie Forsyth in Engeland, het liefst gaan we elke maand even naar haar toe.” René geeft aan dat hij zelfs overwogen heeft om een woning in Engeland te komen. “We vinden het een heerlijk land!”, vertelt hij enthousiast. “We zijn daar ook met de camper op reis geweest. Samen met de hele familie.”

De zanger verklapt zelfs dat hij vorige keer dat hij en zijn vrouw in Engeland waren, ze hebben rondgekeken of ze een leuke woning konden vinden. “Uiteindelijk kozen we ervoor om toch in hotels te verblijven. Als we daar de deur achter ons dichttrekken, hoeven we nergens aan te denken.”

Bovendien zou René in de toekomst graag meer willen reizen. “Met een huis in het buitenland ben je toch geneigd alléén daar naartoe te gaan”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.