“Ik vind prinses Alexia een prachtige vrouw, een natuurlijke schoonheid”, steekt modeontwerper Jaap Rijnbende de loftrompet af over de middelste dochter van ons koningspaar wanneer hij in Party de Koningsdagoutfits van het koninklijk gezin bespreekt.

“Je hoort en leest vaak dat mensen Alexia wat arrogant over vinden komen, maar ik denk dat dat een bepaalde sympathieke manier van verlegenheid is”, zegt Jaap. “Je zal immers maar altijd zo in het middelpunt van de belangstelling staan.”

“Toen Alexia op een gegeven moment haar eerder door Amalia gedragen jas uitdeed, zag je pas goed hoe prachtig haar witte jurk was én dat ze het niet schuwt om haar vrouwelijke vormen te tonen. Prinses Alexia heeft dan ook echt glamour, zonder dat ze veel glamour aanheeft, want ze is niet van de glans en glitter, van veel sieraden”, deelt Jaap z’n ongezouten mening.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.