Wanneer Story Marianne Weber vraagt naar wie haar grote liefde in het leven was, dan hoeft ze niet bijster lang na te denken over het antwoord op die vraag, zo blijkt: “Dat was Willem, de vader van mijn kinderen. Ik denk nog elke dag aan hem”, klinkt het kort maar krachtig.

“Hij is ook veel te jong gestorven. Aan een hartaanval zo’n 25 jaar geleden”, vertelt de zangeres verder. “Op mijn negentiende leerde ik hem destijds kennen bij de voetbalvereniging. Ik zag Willem en… wauw, ik was verliefd!”, herinnert Marianne zich. Maar hoewel de twee uiteindelijk twee kinderen samen kregen, ging de relatie wel voorbij.

“Ik wist vanaf het begin eigenlijk al dat die relatie niet eeuwig zou duren”, bekent Marianne. “Willem was namelijk ook wel een beetje een moeilijke man. En een rokkenjager. Maar ik wilde per se twee kinderen van dezelfde man. Of zelfs vier, maar daar was de situatie niet naar”, beseft ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.