Zanger Gordon kende al heel wat tegenslag in de liefde in z’n leven, toch is er één ex die nog steeds een heel bijzonder plekje in z’n hart heeft: Patrick. Na hun breuk als koppel gingen de twee dan ook verder door het leven als beste vrienden.

Hoe belangrijk Patrick nog steeds voor Gordon is, bewijst ook het feit dat hij een nummer aan hem opdroeg op z’n nieuwste album, ‘Album van Mijn Leven’. “Patrick is dan ook de belangrijkste persoon in m’n leven”, stelt Gordon in Libelle. “We hebben 38 jaar geleden elf jaar lang een relatie gehad, maar die ging over. De liefde tussen ons is wel altijd gebleven, maar op een andere manier.”

“We wonen momenteel zelfs samen, maar zónder de intimiteit die bij een relatie hoort”, vervolgt de zanger. “Patrick betekent dan ook ontzettend veel voor me. Hij is er onvoorwaardelijk, bij hem kan ik alles kwijt en ik zou niet zonder hem kunnen”, besluit Gordon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.