Marlijn Weerdenburg kijkt uit naar 14 juni aanstaande, dan loopt – of dat hoopt zij toch te doen – de LoveLife Run in Amsterdam. Op zich is dat niet zo speciaal, maar Marlijn gaat dat samen doen met (ex-)kankerpatiënten.

“Na het ziekteproces van mijn vader heb ik gezien hoe belangrijk het is om weer vertrouwen te krijgen in je lichaam voor (ex) patiënten. De (ex)kankerpatiënten trainen 12 weken lang toe naar deze wedstrijd waarin ze weer het vertrouwen herwinnen in hun lichaam tijdens en na de behandelingen van kanker”, laat Marlijn weten.

Ondertussen is Marlijn zelf ook keihard aan het trainen, want zij wil op 14 juni natuurlijk geen mal figuur slaan.

“Laten we samen rennen en geld inzamelen voor belangrijk kankeronderonderzoek. Doe met ons mee, schrijf je in voor de LoveLife Run Amsterdam op 14 juni of sponsor mij met een bedrag aan de LoveLife Run Amsterdam. Goed idee, doe jij mee?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.