Hoewel ‘De Bevers’ met hun 15-jarig huwelijksjubileum dit jaar best wat te vieren hebben, zijn het niet altijd de meest vrolijke tijden voor Kees, de man en manager van zanger John de Bever. Zijn oma, die hij als z’n tweede moeder beschouwt, is immers ongeneeslijk ziek. Eerder moest hij ook al afscheid nemen van zijn geliefde opa.

“Mijn opa was echt mijn allergrootste vriend”, vertelt Kees aan Party. “Je hebt van die oerliefde, en die had hij voor mij. Mijn opa vocht echt voor mij. En ik denk niet dat er ooit nog iemand in mijn leven komt die dat voor mij gaat doen”, meent hij. “Al doet mijn oma dat natuurlijk ook nog wel.”

Het overlijden van zijn opa, intussen zo’n vier jaar geleden, is naar eigen zeggen dan ook het grootste verdriet dat Kees tot nu toe in z’n leven heeft meegemaakt. Al koestert hij wel de mooie herinneringen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.