Dit jaar zijn Kees Stevens en John de Bever 15 jaar getrouwd. Dat hebben ze gevierd met enkele dierbaren door te gaan varen met de MS De Jordaan.

“Die 15 jaar zijn voorbijgevlogen. Ik denk niet dat wij ooit van elkaar afkomen. Alleen door de dood, want dan heb je geen keus. Maar ik kan me niet voorstellen dat John en ik ooit uit elkaar zouden gaan”, zegt Kees in Party.

John herinnert zich hun huwelijksdag nog heel goed. Het was een fantastische dag die plaatsvond in Kasteel Heeswijk.

“Ronnie Tober heeft ons getrouwd, waarna Eddy Wally heeft gezongen. Heel veel mensen die vijftien jaar geleden op ons huwelijk waren, zijn er nu niet meer. Koos Alberts, Anneke Grönloh, Renée de Haan, maar ook de opa van Kees, mijn vader en moeder en vrienden van ons.”

Kees is een gelukkig man en is er trots op dat hij met John getrouwd is. Zijn trouwring doet hij elke dag aan. “Maar John niet. Hij heeft hem de eerste dag gelijk afgedaan, omdat hij het maar lastig vindt om het elke keer af te doen als hij gaat slapen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.