Eind 2022 kondigde zangeres Marianne Weber na een carrière van zo’n 38 jaar haar afscheid van het podium aan. En na zo’n lange en succesvolle carrière gunt iedereen de sympathieke artieste haar welverdiende rust.

Het leven spaarde haar dan ook niet en ze heeft genoeg voor d’r kiezen gehad, weet het weekblad Party. Zo was er het overlijden, inmiddels al zo’n tien jaar geleden, van haar goede vriendin en voormalige levenspartner Rita van ’t Hof, dat er stevig inhakte bij de zangeres.

En ook zelf kreeg ze de nodige gezondheidsproblemen te verwerken. Zo werd ook Marianne getroffen door een soortgelijke slepende ziekte als Rita, al overleefde de zangeres gelukkig wel. Verder lijdt ze ook al een tijdlang aan hoge bloeddruk, waardoor ze rust moet houden. Dat probeert ze dan ook te doen op het Spaanse eiland Gran Canaria, waar ze het merendeel van haar tijd doorbrengt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.