Zangeres Ria Valk is inmiddels een krasse tachtiger. Maar dat belet haar gelukkig niet om zowel op als naast het podium nog actief te blijven. Samen met haar partner Hans geniet ze dan ook nog zoveel mogelijk van het leven.

Zo trokken de twee onlangs nog voor enkele weken naar Spanje om er van de zon te gaan genieten. En daarbij mochten een lekker hapje en drankje op tijd en stond dan ook niet ontbreken, zo lezen we in Weekend. Want het is niet omdat de jaren vorderen, dat Ria en Hans minder genieten van de geneugten des levens.

“Hans dronk vroeger altijd bier, maar door die nulprocentbiertjes drinkt hij tegenwoordig alleen nog nulletjes”, zegt Ria. “Maar ik drink wel nog gewoon mijn wijntje, hoor. Dat zou lekker worden zeg! Ik ben de 80 voorbij, dan ga ik niet meer minderen… voor wat dan ook”, stelt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.