Onlangs vond in pretpark Plopsaland De Panne, gevestigd in West-Vlaanderen, België, voor de 24ste keer de seizoensopening plaats. En zelfs na al die jaren dat het pretpark al bestaat, is dat nog altijd een erg speciaal moment voor eigenaar Gert Verhulst.

Dat vertrouwt hij het magazine Party toe tijdens een gesprek: “Ja, de seizoensopening van het park blijft toch altijd bijzonder”, vindt Gert “Want het is toch een van mijn jeugddromen die in Plopsaland De Panne gerealiseerd zijn, zij het dan niet door mij alleen uiteraard. Toen ik zelf kind was, gingen mijn broers, zussen en ik altijd naar de Efteling met onze ouders”, vertelt hij. “Terug thuis speelde ik een week lang Eftelingetje, omdat het mijn grote droom was om ooit een pretpark te hebben”, lacht Gert.

“De kans om dit ook echt te realiseren, leek zo goed als onbestaanbaar, maar als je nu, na 50 jaar, ziet dat het toch wel mogelijk is geweest, dan geeft je dat een geweldig gevoel”, verzekert hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.