Dit jaar zit Danny de Munk maar liefst 40 jaar in het artiestenvak. En dat bijzondere jubileum plant hij te vieren in concertvorm. Naar aanleiding van deze mijlpaal polst Party bij de zanger ook eens naar wat hij zelf als het dieptepunt in zijn carrière ziet.

Een vraag waarop hij echter opvallend gelaten reageert: “Ach, wat is tegenslag?”, vraagt Danny zich luidop af. “Af en toe heb je even wind tegen, bijvoorbeeld doordat er mensen zijn die je onrechtvaardig behandelen. Maar ik denk dat iedereen dat weleens heeft en dus niet alleen als je artiest bent”, aldus de zanger.

“Wel is het tegenwoordig zo dat artiesten met een eigen theatertour een tot twee optredens in de drie weken doen, maar ik deed er in het verleden met ‘De Munk Live’ vijf in de week”, zegt Danny. “Overspannen ben ik daardoor nooit geweest, maar ik heb wel stemproblemen gehad. Ik liep toen even tegen de lamp, maar ja, dat hoort ook bij het leven. Je leert daar weer van”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.