Dat hij na beschuldiging van ernstige, strafbare zedenfeiten in 2022 een tijdlang zijn geliefde vak niet kon uitoefenen is iets wat zanger Danny de Munk wellicht pijn heeft gedaan. Gelukkig hield hij steeds zijn onschuld staande, en is het Openbaar Ministerie hem daar vorig jaar ook in gevolgd.

“Ik zal niet de eerste en niet de laatste zijn”, zegt Danny in Party over wat er hem toen overkomen is. “De tijden zijn veranderd. “En de media is veranderd.” “Internet, bijvoorbeeld, is een mooi gegeven, maar internet is anderzijds ook best wel ziek”, meent de zanger.

“Als iemand zegt: ‘Ik heb er geen bewijs van, maar ik heb dit en dat gehoord’, moet je tegenwoordig het tegendeel bewijzen”, duidt Danny zijn laatste uitspraak. “En in mijn geval is dat nu wel uit de doeken gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.