Het zit vakantieparkmagnaat en ‘Massa Is Kassa’-gezicht Peter Gillis niet mee. Nadat zijn ex-vriendin Nicol Kremers hem eerder al beschuldigde van mishandeling en relationeel geweld, moest hij zich onlangs opnieuw voor de rechtbank verantwoorden. Dit keer vanwege vermeende belastingfraude en het illegaal verhuren van vakantiehuisjes.

Maar dat is niet de enige rechtszaak die hem boven het hoofd hangt. Volgens Party werd Peter immers ook voor de rechter gesleept door ene Samir, een werknemer van hem. Hij meende recht op geld te hebben, omdat hij overuren had gedraaid én omdat hij te laag was ingeschaald. Daarnaast stelt Samir dat hij moest doorwerken, ondanks dat hij last had van een longontsteking.

Over deze laatste zaak is volgens het weekblad verder nog niets geweten. Wat betreft de zaak vanwege de vermeende belastingfraude wist het wel te achterhalen dat Peter zich in de rechtbank liet ontvallen “geschokt en zwaar geschrokken” te zijn van de processtukken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.