Nadat hij onlangs liet weten zijn ingestelde hoger beroep tegen zijn veroordeling tot drie maanden cel, waarvan één maand effectief, en een taakstraf van 240 uur wegens online misbruik van minderjarigen, te laten vallen zou acteur Thijs Römer zich inmiddels gemeld hebben bij de gevangenis om zijn straf uit te zitten. Zo schrijft Story.

Nieuws dat voor zijn ex Katja Schuurman, met wie Thijs tienerdochter Sammie heeft, niet als een verrassing kwam. “Ik was blij toen Thijs me vertelde dat hij het hoger beroep ging intrekken”, zegt ze aan het weekblad. “Dat is een goede beslissing.”

“Het is niet goed wat hij gedaan heeft, daar zijn we het allemaal wel over eens”, vervolgt ze. “Maar Thijs heeft zijn straf nu geaccepteerd. En ik hoop dat hij daarna de kans krijgt om zich te rehabiliteren. Hij moet ook door kunnen met zijn leven. En ik vind ook dat hij dat verdient”, deelt Katja haar mening

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.