Leontine Borsato, de ex-vrouw van zanger Marco Borsato, lijkt volgens Weekend weer in een gelukkigere tijd te zijn beland. Ze kreeg het dan ook zwaar te verduren door de hele ‘The Voice’-kwestie en de andere zedenaangifte tegen haar ex die er nog steeds ligt.

En ook het feit dat de breuk met haar nieuwe liefde na Marco, de Brabantse miljonair John Huiberts inmiddels alweer even achter haar ligt, zou volgens het weekblad bijdragen aan Leontines hernieuwde geluk.

Inmiddels lijkt het voormalige ‘Rad van Fortuin’-gezicht dat geluk ook vooral te vinden bij haar vier beste reisvriendinnen. Vier vrouwen met wie Leontine sinds vijf jaar de wereld ontdekt. En na hun meest recente trip naar Abu Dhabi beseft ze eens te meer hoe gezegend ze is met zo’n diverse groep vrienden: “Ze passen allemaal op hun eigen manier bij mij, waardoor ik volledig mezelf kan zijn”, omschrijft ze hun relatie liefdevol op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.