Samen met hun vaste regisseur is Meiland-huisbiograaf en goede vriend Jan Dijkgraaf een nieuw boek over de televisiegenieke familie aan het schrijven. En daarbij maakt hij zich opvallend genoeg geen zorgen over eventuele volgende rechtszaken.

Dat vertrouwt hij Weekend toe. “Want ook al behandelen we onder meer ‘de parasieten’ die in hun leven kwamen, zijnde de mensen die iets van de Meilandje wilden op relationeel en/of financieel vlak, toch gaan we er – net als bij Maximes ‘vermeende’ zedenpleger voor zorgen dat er geen rechtszaken verlóren worden”, klinkt Jan strijdvaardig.

“Dat er rechtszaken worden aangespannen kun je nooit voorkomen”, beseft hij evenwel. “Want de ervaring heeft inmiddels geleerd dat iedereen bij deze familie geld of media-aandacht ruikt. Maar het is onze eer te na dat we deze zaken dan zouden verliezen”, meent de Meiland-biograaf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.