Wolter Kroes staat 35 jaar op de planken en dat gaat hij vieren met een groot concert in het Concertgebouw van Amsterdam. Ook zijn familie zal van de partij zijn. Zijn dochter Pamela gaat er zelfs optreden.

“Maar andere collega-artiesten vraag ik niet om te komen optreden. De mensen komen voor mij. Ik heb een repertoire van 150 liedjes. Dus genoeg keus. Maar mijn dochter Pamela mag wel komen zingen. Zij heeft een fantastisch seizoen in ‘Les Misérables’ achter de rug, dus hoe mooi is het dat ze straks in het Concertgebouw kan optreden”, klinkt het in Story.

Ook zoon Thomas zal van de partij zijn. Sinds zijn verkeersongeval is hij doof en dat zal helaas ook niet meer goedkomen. Maar hij gaat er volgens zijn vader wel goed mee om.

“Alleen is zijn concentratievermogen een stuk minder dan voorheen. Maar hij houdt zich goed staande. Als je niet beter weet, zie je een gezonde tiener. En dat willen we ook voor hem.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.