Tijdens de meest recente week van de vrijwilliger ging prinses Beatrix langs op een kinderboerderij in Utrecht, om er de vaste vrijwilligers te helpen bij onder andere het voederen van de schapen, het tuinieren en het planten van bomen.

Al toonde de oud-koningin zich tijdens die laatste activiteit niet echt tevreden over haar eigen prestatie. “Hartstikke scheef!”, luidde volgens het weekblad Weekend dan ook haar reactie. Een reactie die misschien ook wel wat te wijten is aan het feit dat ze bij aankomst al meteen een beetje ‘knorrig’ uit de auto stapte.

De prinses was namelijk niet zo gelukkig met de ‘toestand’ die ze zag bij haar aankomst. De uitgenodigde media stonden immers al op een rijtje te wachten om meteen het beste plaatje van haar te kunnen schieten. En dat terwijl Hare Koninklijke Hoogheid het niet zo begrepen heeft op fotografen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.