In een reactie aan Weekend laat Kees, de man en manager van volkszanger John de Bever, weten dat hij de vele negatieve online reacties op een foto van John en hem met Hazes-weduwe Rachel “zorgelijk” vindt.

De reacties kwamen er nadat Kees vol trots via sociale media een foto deelde van het moment waarop Rachel hen kwam verrassen met de uitreiking van een gelimiteerd gouden André Hazes-biljet. Maar dat viel niet in goede aarden bij veel fans van de Bevers die hen, al dan niet in meer of minder niet mis te verstane woorden, adviseerden om zo ver mogelijk bij Rachel uit de buurt te blijven.

“Het baart me wel een beetje zorgen dat iedereen alles zomaar opschrijft”, reageert Kees in het weekblad op de heisa. “Ik heb zelf ook een mening over dingen, maar die houd ik voor me. Vroeger was het toch ook niet zo dat je dit soort dingen gewoon maar zei. Ik zou het trouwens niet eens durven”, meent hij. “Natuurlijk mogen mensen er iets van vinden, maar dat hoeft niet uit te monden in haatreacties. Die zijn dan ook verwijderd”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.