Hoewel de drie weken durende reis naar Zuid-Afrika die zanger René Karst en zijn vrouw Wendy onlangs maakten zo intensief was dat ze bij thuiskomst haast alweer aan vakantie toewaren, heeft de trip zijn batterijen toch voldoende opgeladen om er weer voluit tegenaan te gaan.

Hij koestert dan ook grootse plannen, zo vertrouwde René Party toe: “Ik ben bezig om mijn eerste theatertourtje op te zetten”, onthult René vol trots. “Tijdens die optredens in het theater zal ik mijn liedjes natuurlijk live brengen, maar ook het verhaal erachter vertellen. Dat wordt, denk ik, wel heel leuk”, doet hij het opzet alvast uit de doeken.

“We zijn momenteel aan het voorbereiden voor seizoen 2025-2026”, vertelt hij verder. “Dat klinkt nog allemaal heel ver weg, maar we zijn er al wel druk mee bezig”, aldus René.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.