Zowat negen maanden na de aankondiging van haar scheiding van echtgenoot, jeugdliefde en de vader van haar kinderen Jan, heeft zangeres Sieneke in een gesprek met het tijdschrift Party teruggeblikt op de breuk.

Vanzelfsprekend doet dit bij het blad de nieuwsgierigheid rijzen naar het antwoord op de vraag of de zangeres na al die maanden al opnieuw openstaat voor een nieuwe liefde in haar leven. Een vraag waarop het van Sieneke een heel eerlijk antwoord krijgt.

“Nee, ik ben absoluut nog niet bezig met een nieuwe liefde”, reageert ze stellig. “Ik was zeventien toen ik bij Jan kwam, hij is mijn jeugdliefde. Ik ben nu een paar jaar voorbij de 30, wat nog steeds hartstikke jong is, maar ik denk dat het heel lastig wordt om weer iemand toe te laten”, legt ze uit. “Echt, het belangrijkste vind ik dat ik eerst weer lekker gesetteld ben met de kinderen”, besluit Sieneke.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.