Party vroeg zich af of zanger René Karst, bekend van muzieknummers zoals ‘Atje voor de sfeer’ en ‘EHBO’, weleens terugdenkt aan de tijd dat hij nog geen bekend artiest was, en stelde hem die vraag dan maar op de man af.

“Ik vind het hartstikke leuk dat iedereen mij kent en mijn liedjes meezingt”, zegt hij. “Want toen ik nog niet bekend was, was dat iets wat ik graag wilde. Dus nu het zover is moet je niet zeuren. Met mensen op de foto gaan en een praatje maken hoort bij dit vak. Ik doe daar niet moeilijk over”, klinkt het.

“En ik weet ook dat als ik ergens naartoe moet, ik niet door de stad moet lopen, want dan moet ik tien keer stoppen om foto’s te maken en handtekeningen uit te delen”, vervolgt René. “Ik vind dat zoals gezegd niet erg, maar ik moet er wel de tijd voor hebben. Dus als ik weinig tijd heb, loop ik via de parkeerplaats achterlangs en dan ben ik snel waar ik moet zijn”, knipoogt de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.