Sinds enige tijd schuift media-expert en theaterproducent Albert Verlinde geregeld aan tafel aan bij ‘Vandaag Inside’, de talkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. En hoewel de heren eerst een jaar lang moesten aandringen, vindt hij het inmiddels een feestje om te doen. “Na afloop ga ik dan ook fluitend naar huis”, vertrouwt hij Party toe.

Hoe Albert aan tafel zit in het programma doet dan ook een beetje denken aan de begindagen van het showbizzmagazine ‘RTL Boulevard’ van de commerciële omroep RTL, dat hij mee groot maakte. “Klopt”, zegt Albert. “Net als in de begindagen van ‘RTL Boulevard’ roep je van alles, waarna mensen zoiets hebben van: wat gebeurt er nu?”

Betekent dit dan ook dat we Albert binnenkort nog wat vaker in het programma gaan zien, wil het tijdschrift weten. “Vanuit ‘Vandaag Inside’ willen ze mij het liefst iedere week erin, maar dat wil ik niet”, reageert Albert. “Eens in de twee weken vind ik mooi. Als ik er vaker zou zitten, wordt het voor mij werk en nu is het een leuk uitje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.