Sinds kort schuift media-expert en theaterproducent Albert Verlinde geregeld aan bij de heren van ‘Vandaag Inside’. Iets waar hij volgens Party veel plezier aan lijkt te beleven. Nochtans heeft het geen haar gescheeld of hij was nooit te zien geweest in het programma.

“Ik heb dan ook een jaar ‘nee’ gezegd toen ze me vroegen”, vertelt Albert in het weekblad. “Omdat ik dacht: ‘Moet ik daar gaan zitten? Ik had immers geen zin meer in al dat gedoe. Maar tot zijn eigen verbazing blijkt hij het nu toch erg leuk te vinden: “Dat had ik niet verwacht.”

“Toevallig stuurde Wilfred Genee onlangs nog een bericht waarin stond: ‘Ik ben blij dat ik een jaar ben blijven aandringen.’”, gaat Albert verder. “En nu ik er zit, moet ik zeggen dat ik het aantrek als een jas. Ik heb het naar mijn zin en zij vinden het ook leuk”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.