Begin februari opende Rachel Hazes in het Spaanse Torremolinos haar brasserie Casa Hazes, de horecazaak die ze een tijdje geleden overnam van Melanie Beense, de dochter van volkszanger Peter Beense.

Maar amper een paar weken later krijgt ze ook hier alweer de nodige tegenwind te verduren. Dat schrijft Party. En dat terwijl Rachel eerder al aangaf ook naar Spanje te trekken om de vele negatieve reacties rond haar persoon in eigen land achter zich te kunnen laten. Maar wat is er precies aan de hand in het zonnige zuiden?

De reden van deze tegenwind blijken enkele omwonenden te zijn die hebben geklaagd over de geluidsoverlast die Casa Hazes zou veroorzaken. Gelet op de strenge regelgeving hieromtrent in Spanje zou dat weleens verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor de Hazes-weduwe en haar zaak. In het ergste geval zou zelfs de sluiting kunnen dreigen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.