Voor de televisiegenieke familie Meiland lijkt de regel te gelden: je houdt van ze of je houdt niet van ze. Voor de ene zijn ze immers heel gewoon en spontaan gebleven, terwijl de ander er toch vooral slimme zakenmensen in ziet.

En ook heel wat BN’ers kan men volgens Party in deze twee kampen opdelen. Een BN’er die echter nog steeds grote fan is van de familie Meiland is presentator en komiek André van Duin. Hij vertrouwt het weekblad ook toe waarom hij nog steeds zo’n fan is.

André is namelijk zo’n fan ook omdat de Meilandjes in zijn moeilijkste periode, na de dood van zijn grote liefde Martin, de enigen waren die met hun tv-soap een lach op zijn gezicht konden toveren. “Die serie heeft me er dan ook regelmatig doorheen gesleept”, laat hij weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.