In een gesprek met Party vertelt zangeres Glennis Grace dat ze zich twee jaar na de supermarktrel waarbij ze betrokken was, en waar ze het liever niet meer over heeft, weer goed in haar vel begin te voelen. Bovendien lijkt ook haar zangcarrière stilaan weer aan te trekken.

Zo mocht ze onlangs haar ‘comeback’ maken in het buitenland. En dat nog wel op een koninklijk evenement. De zangeres was immers gevraagd om te zingen op het feestje voor de 50ste verjaardag van de kroonprins van het Zuidoost-Aziatische land Brunei. Maar hoe komt het dat ze de zangeres kennen in Zuidoost-Azië, vraagt Party zich af.

“Ik heb vernomen dat ze mij kennen via ‘America’s Got Talent’, waar ik in 2018 in de finale stond”, zegt Glennis. Het nummer ‘Run To You’ van Whitney Houston, gaat om de zoveel tijd viraal. Whitney was natuurlijk geliefd in zoveel landen, eigenlijk over de hele wereld. Op basis daarvan mag ik het doen. En daar ben ik dankbaar voor”, aldus de zangeres.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.