Het is inmiddels al van 2021 geleden dat er aangifte werd gedaan tegen zanger Marco Borsato voor grensoverschrijdend gedrag bij een minderjarige. Hoewel hij destijds geen moment twijfelde en vervolgens aangifte deed van smaad, heeft hij sindsdien niet meer gewerkt en zich nog nauwelijks in het openbaar vertoond.

Desondanks zal zijn rechtszaak pas in 2025 worden behandeld. “Het duurt allemaal wel heel lang”, vertelt Marco’s moeder Mary aan Story. “Maar we moeten nog meer geduld hebben. Het is nu eenmaal iets waar we geen invloed op hebben. Ik zie echter aan Marco dat hij dat geduld heeft”, meent ze.

En hoewel de onder vuur liggende zanger in eerste instantie een gebroken man was die gebukt ging onder alle beschuldigingen aan zijn adres, heeft hij inmiddels opnieuw z’n rug gerecht volgens zijn moeder: “We blijven positief. Marco heeft godzijdank een positieve instelling en daar redt hij het mee. Net als ik altijd gedaan heb”, aldus Mary.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.