Zanger Jacques Herb is inmiddels al meer dan 50 jaar actief in het artiestenvak. En hoewel hij zich nog steeds goed weet bezig te houden en blij is met de paar optredens die hij nog iedere maand mag doen, denkt hij toch ook al wel na over het einde van zijn carrière.

Dat lezen we in Party. “Wanneer ik tot aan mijn 80ste verjaardag, in mei 2026, iedere maand nog een paar optredens kan doen, ben ik allang tevreden”, zegt Jacques. “Ik denk er dan ook aan om op mijn 80ste een afscheidsconcert te geven”, bekent hij. En hij legt ook uit waarom precies hij van plan is om binnen afzienbare tijd de microfoon aan de haak te hangen.

“Ik wil niet te horen krijgen van ‘moet hij nou zo nodig door blijven gaan?’, duidt de zanger zijn keuze. Ik denk dat het beter is dat je zelf zegt: ‘ik heb het nu wel gehad.’ Ik bedoel, ik zit nu meer dan 50 jaar in het vak en op den duur is het voldoende. Ik heb een mooie carrière gehad”, vindt Jacques. De rest van mijn leven, de tijd die ik nog over heb, ga ik genieten”, is zijn conclusie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.