Meer dan twee jaar geleden probeerde zanger en tv-maker Gordon om zijn toen net opgeleverde penthouse in Amsterdam weer kwijt te raken voor zo’n 3,5 miljoen, maar dat bleek al snel te hoog gegrepen te zijn.

Hij zag zich dan ook gedwongen om de vraagprijs met maar liefst een half miljoen euro af te prijzen, aldus Weekend. Helaas zonder effect, want Gordon zag er vervolgens nog steeds geen geïnteresseerden op afkomen. En dus haalde hij het zowat een jaar geleden weer uit de verkoop. Een beslissing waar zijn bankrekening evenwel behoorlijk onder leed.

Er rust immers een torenhoge hypotheek van drie miljoen op en de aflossing moet elke maand betaald worden. Na de verkoop van zijn huis in Zuid-Afrika moet het nu dus echt klaar zijn met dit Amsterdamse penthouse. Alleen is Gordon duidelijk niet van plan om er echt verlies op te nemen, want in vergelijking met vorig jaar heeft hij de vraagprijs met amper 5.000 euro laten dalen, tot 2.995.000 euro. Benieuwd of dit eventuele kopers alsnog over de streep zal trekken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.