Voormalig ‘De Wereld Draait Door’-presentator Matthijs van Nieuwkerk lag al flink op de grond na nieuwe aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag en lijkt nu zelfs verraden te zijn door zijn goede vriend presentator en columnist Özcan Akyol. Zo lezen we in Party.

Die heeft immers tijdens een bezoek aan de talkshow ‘Vandaag Inside’ te kennen gegeven dat hij filmpjes heeft gezien waarop Matthijs op de werkvloer extreem over de schreef zou zijn gegaan. “Als drie, vier mensen met wie ik ook werk dat aan mij laten zien en ik dan zeg dat ik het niet weet of dat het allemaal wel meevalt, dan ben ik toch een huichelaar? Er is echt wel meer gebeurd dan alleen maar stemverheffing”, klonk het onder meer.

“Er is kennelijk zo’n actiegroep van oud-‘DWDD’-ers die zich tegen hem hebben gekeerd en zij hebben allemaal beelden en weet ik veel wat”, aldus Özcan. Opvallend is wel dat heel wat prominenten in de showbizz, waaronder Rob Goossens, Angela de Jong en Yvonne Coldeweijer het bestaan van zo’n filmpje durven betwijfelen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.