Dat presentator Wilfred Genee er warmpjes bijzit, heeft hij niet alleen te danken aan zijn miljoenencontract bij ‘Vandaag Inside’. Nee, daarnaast beschikt hij volgens Party ook nog over een mooie vastgoedportefeuille met een aardige overwaarde.

Een overzicht van Wilfreds bezittingen. Hij is eigenaar van drie bedrijven waaronder Genee MP B.V., dat eind 2022 over een eigen vermogen van zo’n 1,6 miljoen euro beschikte. Verder bezit hij een luxewoonboerderij in het Utrechtse Soest. Die boerderij kocht hij in 2006 voor zo’n 1.185.000 euro en hij liet er een hypotheek van zo’n 1,2 miljoen op vestigen. Op het pand zou vandaag zo’n overwaarde van 1 miljoen euro rusten.

Verder heeft hij ook nog twee appartementen in Amsterdam, waarvan hij er een verhuurt voor zo’n 1.295 euro per maand. Ook dit onroerend goed zal zonder twijfel een aardige overwaarde hebben. Alles samen mag Wilfreds rijkdom zeker op zo’n slordige 4 miljoen euro aan de onderkant geschat worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.