Toen aangekondigd werd dat de ‘Soundmixshow’ opnieuw op de buis zou komen, meldde kijkcijferexpert Tina Nijkamp direct op Instagram dat dat iets voor Linda de Mol zou zijn. De keuze voor Linda zou volgens Tina ook logisch zijn omdat zij allang bewezen heeft grote studioshows makkelijk aan te kunnen, en bovendien heeft ze momenteel weinig anders te doen.

Maar opvallend genoeg krijgt Linda de kans niet van haar broer én grote baas John. Die is immers gevallen voor de charmante talenten van nieuwkomer Hélène Hendriks, aan wie hij die presentatieklus dus wél gunt. Dat lezen we in Party.

Hélène maakte met de successen van haar talkshows ‘De Oranjezomer’ en ‘De Oranjewinter’, met kijkcijfers van rond de miljoen dan ook het onmogelijke mogelijk. Namelijk de mannen van ‘Vandaag Inside’, qua kijkcijfers te evenaren. Met Hélène aan het roer aast John de Mol dus mogelijk op een herhaling van de successen van vroeger, toen tussen 1985 en 2002 de ‘Soundmixshow’ nieuwe sterren lanceerde als Marco Borsato, Glennis Grace en Gerard Joling.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.