Met zijn nieuwe album, ‘Album van Mijn Leven’, maakt Gordon na zowat acht jaar zijn comeback als zanger. Volgens het persbericht dat hij hierover verstuurde, vertelt dat album het verhaal van zijn leven, met alle ups en downs, maar ook de herontdekking van zijn passie voor de muziek.

Party vraagt zich dan ook af of hij het niet spannend vindt om zijn comeback te maken met zo’n persoonlijk album. “Het is altijd spannend om als artiest met nieuwe muziek te komen”, reageert Gordon op die vraag. “Spannend vind ik het dus zeker, maar ik doe dit vooral omdat ik het zelf hele mooie liedjes vind en omdat je de muziek toch niet uit mij krijgt”, zegt hij.

“En het zou ook leuk zijn om weer een hit te scoren”, vervolgt Gordon. “Maar daar doe ik het voor alle duidelijkheid niet voor. Het is vooral voor mezelf en voor de fans die mij gemist hebben, want ik heb hun ook gemist!”, besluit de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.