Vele jaren was presentatrice Yvon Jaspers een echte kijkcijfermagneet voor haar werkgever, de KRO-NCRV, maar de laatste tijd lijkt haar succes tanende te zijn. Zo moest ze het tijdens het meest recente seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw’ stellen met gemiddeld 1,5 miljoen kijkers per aflevering, waar dit vroeger makkelijk het dubbele was.

En ook haar nieuwste programma, ‘Kook Van Jou’, waarin ze door het land reist om te koken voor mensen die hulp krijgen van de Voedselbank, bleek met amper 500.000 kijkers geen kijkcijferknaller te zijn. Iets wat misschien ook te wijten is aan het feit dat ook Yvons persoonlijke populariteit in de loop der jaren enigszins verminderd is.

Achter haar lieve en onschuldige voorkomen bleek namelijk een bikkelharde zakenvrouw te zitten, die onder meer commerciële uitstapjes maakte. Althans, daar werd ze van beschuldigd. Maar de gedachte dat die sympathieke Yvon Jaspers zou vallen voor het grote geld verbaasde evenwel veel mensen”, aldus Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.