Afgelopen september sprak actrice en presentatrice Holly Mae Brood in het tv-programma ‘Casa di Beau’ van presentator Beau van Erven Dorens openhartig over het moment waarop haar werd verteld dat haar betreurde vader Herman Brood niet haar biologische vader is.

Hoewel Holly het fijn vond om te vernemen dat mensen steun en herkenning vinden in haar verhaal, meent ze ook dat men te moeilijk kan doen over zulke situaties. Dat vertelt ze aan Weekend. “Ik vind het belangrijk dat je kunt zijn wie je bent en dat je er gewoon kunt over praten als er dingen zijn”, zegt ze.

“Het hoeft allemaal ook niet zo ingewikkeld te zijn”, gaat ze verder. “Uiteindelijk zorgen mensen om ons heen ervoor dat dingen ingewikkeld worden. Want voor mij is het allemaal niet zo ingewikkeld geweest, dat zeg ik ook in het programma”, besluit de actrice en presentatrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.