Presentatrice Emma Wortelboer is zwanger van haar eerste kindje. En hoewel ze niet echt last heeft van zwangerschapskwaaltjes, ziet ze wel op tegen de bevalling. Daarover vertelt ze eerlijk in een gesprek met Weekend.

“Ik verwacht dat het heel naar gaat zijn. Heel pijnlijk ook”, klinkt het. “Maar goed, iedereen doet het, iedereen kan het, dus ik zal het ook wel kunnen. Dat is een beetje mijn instelling”, zegt de presentatrice.

Emma vindt het ook maar gek dat ze een kindje in haar buik heeft, zo bekent ze eerlijk. “Het voelt als zo’n alien, als een buitenaards wezen dat zo uit je huid probeert te kruipen”, vindt ze. “Al erkent Emma dat ‘een alien’ best eng klinkt. “Ja, het is ergens ook eng natuurlijk”, bedenkt de presentatrice. “Zo’n kindje is van jou, maar het is ook z’n eigen wezen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.