Frans Bauer, Nederlands populairste volkszanger, heeft nooit graag gesproken over hoeveel geld hij precies bezit. Dit vooral omdat hij namelijk graag heeft dat iedereen hem blijft zien als een gewone man die op zondag ook gewoon lekker naar de afhaalchinees gaat.

Maar wat wel duidelijk is wanneer Party in de boeken van zijn bedrijven duikt, is dat het vermogen van de zanger de laatste tijd behoorlijk is afgenomen. Want waar zijn vermogen in 2012 nog op 31 miljoen euro geschat werd, bleek dat eind 2022 nog maar 13,9 miljoen euro te bedragen, verspreid over zijn vier bedrijven: My Dream Music B.V., Frans Bauer Concert B.V., Frans Bauer Media B.V. en Frans Bauer Holding B.V.

Met zoveel miljoenen hoeft niemand weliswaar al medelijden te hebben met Frans, maar al met al is zijn rijkdom in het afgelopen decennium toch aardig gekrompen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.