Het is Kees Stevens, de man en manager van volkszanger John de Bever zeker niet ontgaan dat het mensen de laatste tijd opvalt dat hij steeds vaker zonder zijn wederhelft opduikt op premières. Dat vertelt hij desgevraagd aan Party.

In datzelfde interview geeft hij ook meer tekst en uitleg bij waarom dat zo is. Zijn er misschien ‘troubles in paradise?’ Nee, zo verzekert Kees: “Nu met de reallifesoap ‘De Bevers’ doen John en ik in de week echt alles samen en daarom ga ik in de weekenden niet altijd meer mee als hij ergens moet optreden”, zegt Kees. “En John blijft op zijn beurt liever thuis als hij zaterdag en zondag gezongen heeft en er op maandag een première is.”

“Misschien is dat ook wel een beetje het leeftijdsverschil van twintig jaar tussen ons”, vervolgt hij. “Bovendien hoort John niet alles heel goed meer, dus hij zegt: ‘Ja, zo’n voorstelling, ik hoor niks, versta er niks van, ik mis het allemaal…’ Terwijl ik het juist heel leuk vind om naar premières te gaan”, bekent Kees.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.