Toen stylist Fred van Leer onlangs een nieuwe editie van het event ‘Fred & Friends’ aankondigde, zorgde dat voor heel wat ophef. Op z’n gastenlijst prijkte immers ook de naam van Danny de Munk, de populaire zanger die een tijd terug nog werd vrijgesproken, weliswaar bij gebrek aan bewijs, van ernstige, grensoverschrijdende zedenfeiten.

Een keuze die volgens Story vragen oproept, aangezien Fred bij een eerdere editie nog besloot om het geplande optreden van zijn destijds goede vriendin Glennis Grace te annuleren na de zogeheten ‘Jumbo-rel’, waarbij de zangeres twee jaar geleden in gezelschap dienstdoend personeel van een Jumbo-filiaal in Amsterdam mishandelde en de stuipen op het lijf joeg. Bewezen feiten waarvoor zij wel werd veroordeeld én haar straf uitgevoerd heeft.

Daarmee zou dan ook voor Glennis de kous af moeten zijn en zou ze weer verder moeten kunnen gaan met haar leven en carrière, menen velen dan ook. Maar blijkbaar gelden voor haar dus toch andere standaarden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.