Samen met zijn partner Ann Domique heeft zanger Danny Froger twee dochtertjes, kleuter Fallon en peuter Scottie. Beide meisjes vergezelden, samen met hun moeder, onlangs hun vader toen die moest optreden tijdens een open evenement in de namiddag in het winkelcentrum van hun woonplaats Huizen.

Voor de kleine Scottie een ware primeur, want het was de eerste keer dat zij haar vader zag zingen op een podium. Dat vertelt Danny in een gesprek met Party. Reden genoeg voor het weekblad om eens te vragen naar of de meisjes misschien ook de muzikale genen van hun vader, grootvader en overgrootvader hebben geërfd.

“Fallon vindt zingen alvast wel leuk”, reageert Danny. “En ze is heel muzikaal. Haar timing is in ieder geval goed. Maar om te zeggen of ze echt talent heeft, daarvoor is het nog te vroeg. Het maakt mij dan ook echt niet uit of ze wel of niet kan zingen, ook al wordt er in onze familie veel gezongen”, benadrukt de zanger. “Ik zal mijn kinderen nooit pushen in die richting. Ze mogen lekker doen wat ze zelf willen”, verzekert Danny.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.