Rachel Hazes, de weduwe van de betreurde volkszanger André Hazes, ligt al zo lang met zoveel mensen uit haar directe omgeving overhoop – denk maar aan haar kinderen Roxeanne en André, haar zus Els én haar voormalige beste vriendin – dat we gerust over een soap mogen spreken, de Hazes-soap.

Een soap waaraan bovendien ook maar geen einde lijkt te komen. En dat laatste mag je tegenwoordig vrij letterlijk nemen. Want Rachel zou tijdens (de voorbereidingen van) haar overname van de Spaanse brasserie ‘Casa Beense’, tot voor kort uitgebaat door Melanie Beense – de dochter van zanger Peter Beense, gevolgd worden door een cameraploeg van haar eigen reallifesoap.

Deze reallifesoap zou naar verluidt komende zomer worden uitgezonden bij SBS 6, al lijkt kijkend Nederland er, afgaande op de vele kritische reacties online, evenwel niet reikhalzend naar uit te kijken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.