Hoewel hij inmiddels getrouwd is met z’n grote liefde Ellen, met wie hij samen met z’n kinderen Viktor en Marie te zien is in ‘De Verhulstjes’ op Videoland en bij RTL 8, heeft Gert Verhulst haar in het verleden wel even verlaten voor toenmalig K3-zangeres Josje Huisman. En voor Ellen had hij ook al een relatie met een ander toenmalig K3’tje, meer bepaald met Karen Damen.

Dat leverde hem de reputatie op ‘de playboy van België’ te zijn. Iets waar hij echter niet trots op is, vertelt Gert in een interview met het magazine Weekend. “Nee, ik ben daar niet trots op”, zegt hij. “Maar als je mijn liefdesleven van de afgelopen 35 jaar bekijkt is het saaier dan dat van de gemiddelde Nederlander”, denkt Gert.

“Mijn keuzes waren natuurlijk af en toe bijzonder en in het oog springend, maar voor de rest is mijn liefdesleven redelijk saai geweest. Dus ik hoop dat de meeste mannen een iets sprankelender liefdesleven hebben dan ik”, besluit de Vlaamse media- en entertainmentmagnaat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.