Roxeanne Hazes leeft al jaren in onmin met haar moeder Rachel. Dat bewijst onder meer het feit dat de twee elkaar binnen afzienbare tijd andermaal in de rechtbank zullen treffen. Roxeanne heeft immers een bodemprocedure tegen haar moeder aangespannen omdat die, volgens haar, ten onrechte de erfenis van Roxeannes in 2004 overleden vader, volkszanger André Hazes senior heeft toegeëigend.

Zo’n bodemprocedure kan echter jarenlang aanslepen, en naar wat we in Weekend lezen, heeft de jarenlange vete met haar moeder, die naar eigen zeggen ook nooit meer goedkomt, nu al z’n weerslag op Roxeannes psychische welzijn.

“Ik ben al drie jaar in therapie”, bekent Roxeanne. “Als je diep zit, kun je soms niet relativeren. Dan kunnen mensen wel zeggen dat het goed komt, maar als je dat echt niet zo voelt, is dat heel ingewikkeld”, meent ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.