2023 was een meer dan pittig jaar voor Johnny de Mol. De tv-presentator moest niet alleen het verlies van zijn halfzus en oom op korte tijd verwerken. Er waren ook de aantijgingen van mishandeling die zijn ex aan zijn adres uitte.

Voor het eerst heeft Johnny hierover openlijk in de media gesproken. Dat deed hij in een interview met het weekblad Party. Daarin vertelde hij onder meer wat hij in heel deze zaak het meest moeilijke vond.

“Ik wilde mijn verhaal doen, maar alleen daar waar het hoort: bij de politie”, zegt Johnny. “In het openbaar hield ik mijn mond. Dat ik mijn mond moest houden, vond ik nog het moeilijkste van al. Want onmacht en oneerlijkheid geven mij veel frustratie”, legt hij uit. “En het duurde allemaal ook best lang. Maar ja, een grondig onderzoek kost tijd. Gelukkig werd de zaak uiteindelijk geseponeerd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.